Horeca advies bureau voor Training & coaching  van horeca personeel

Laat je horeca personeel groeien door de trainingen en coaching van Chez José.

 

Nog steeds op zoek naar horecapersoneel die de juiste horecatrainingen en coaching hebben gehad? Je bent op dit moment niet de enige. Maar waarom creëer je niet zelf je perfecte medewerker. Chez José biedt verschillende horeca trainingen en  workshops aan die het voor jouw personeel leuk  en leerzaam maakt om het vak horeca te leren.

Verbeter de kwaliteit van je personeel met een horecatraining op maat

Chez José biedt horeca trainingen aan op locatie met een uniek concept.  Ze leert jouw personeel wat gastvrijheid is. Ze verhoogt de kennis en verbetert de verkooptechnieken van jouw horeca personeel.

 

José stelt een horeca training op maat samen op basis van de volgende  vijf stappen;

Kennismaking met jou en jouw bedrijf

In persoonlijk gesprek neemt ze met jou de bedrijfstructuren en toekomstvisie door.

 

Beoordeling van de gastvrijheid vanuit de visie van de gast

José bezoekt jouw bedrijf als gast. De wel bekende mystery visit.  Hierbij let ze op de details die voor de gast belangrijk zijn.

 

Beoordeling van jouw bedrijf door de ogen van het personeel

Afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf komt José één á twee dagen mee werken binnen het team. Hierbij beoordeelt ze de werkwijze, samenwerking en de werkmethodes van het personeel.

 

Plan van aanpak

Chez José maakt van deze drie bovenstaande punten een complete evaluatie. Op basis van deze waarnemingen zullen de onderwerpen worden vastgesteld welke behandelt worden in de training.

 

De training

Samen met jou stelt ze de training samen.  Iedere training zal bestaan uit een klein stukje theorie en een praktijk workshop in de vorm van een spel.  Door het spel element vergroot  ze de motivatie van het personeel, want wie wil er nou niet winnen. Daarnaast zal jouw personeel de theorie beter onthouden.

Een goede manager heeft geen andere kleding of badge nodig. De echte manager wordt herkent en erkent door de gast

 

Sta je op het punt  om een restaurant te openen. Je bent druk op  zoek naar personeel en natuurlijk een manager die voor jou je bedrijf gaat runnen. Je hebt een goede maar jonge manager gevonden.  Het grote voordeel aan een jonge manager is dat je deze kan trainen en coachen naar je eigen inzichten. Daarnaast zijn de kosten voor jonge manager beduidend lager, maar de motivatie weer een stuk groter. Het nadeel is dat de ervaring over het algemeen wat minder is.  Chez José  traint en coacht  jouw horecamanager en leert hem of haar de kneepjes van het vak.  De eerste weken zal ze samen met de nieuwe manager de taken uitvoeren. Ze  laat de manager beetje bij beetje zijn eigen  taken overnemen. Na verloop van tijd zal je nieuwe manager jouw zaak volledig zelfstandig draaien.

Chez José komt graag elk jaar weer even terug om de continuïteit binnen jouw bedrijf te bewaren

Nieuwsgierig ?

Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Tot Snel !!