Horeca management  advies gericht op jouw bedrijf en jouw wensen.

Chez jose doet een analyse van de kwaliteit van het gastheerschap,  het gastronomisch aanbod en de sfeer.

 

Weet  jouw personeel wat  het product is wat jouw horecabedrijf verkoopt? Negen van de tien keer zullen ze refereren aan de  soort keuken.  Maar biedt jouw horeca bedrijf niet meer?  

Met goed management advies verkoopt jouw product zichzelf

 

Geen algemeen management advies voor de horeca. José observeert, analyseert en luistert naar jouw wensen.  Hierbij verplaats ze zich in de situatie van de gast. Het gaat er immers om dat de gast tevreden is.   Wat heb jij als horecaondernemer de gast te bieden?

 

 

Horeca vanuit het oogpunt van de gast;

  • Een aanlokkende menu kaart.

  • Een service die kwaliteit in gastheerschap uitstraalt

  • Gezelligheid en een goede sfeer

  • Een goede prijs kwaliteit verhouding

  • Een  verassende indruk en een fijne herinnering

 

Dit zijn de redenen waarom de gast volgens josé  voor jou horecabedrijf  zal kiezen.

 

Samen met jou evalueert ze de resultaten. Deze vat ze voor jou samen in een uniek plan.

Hiermee kunnen jullie samen op weg naar een goed lopend bedrijf, gemotiveerd personeel en een geweldige teamspirit.

Een goed horecabeleid en nog een betere werkmethode, Chez José geeft het horeca management advies

 

Wil jij je personeelskosten verbeteren en je omzet verhogen?  José geeft managament advies. Ze analyseert de kwaliteit van het gastheerschap. Ze werkt je horecamanager in en  geeft coaching bij het opstellen van jouw horeca beleid en werkmethodes.

 

Ben jij op zoek naar structuur in je administratie, horecabeleid en werkmethoden? Door haar werk als horeca manager weet José als geen ander dat een goede planning en administratie  onmisbaar zijn.  Deze ervaring  deelt ze graag.  Ze  biedt overzichtelijke structuren en templates aan voor de administratie binnen jouw bedrijf.

Kies voor structuur en continuïteit in jouw horeca bedrijf.  Chez geeft advies in het administratie proces  van jouw horeca bedrijf

  • Templates voor personeelplanning & urenadministratie

  • Eenduidige structuur in de bestellingen en voorraadbeheer

  • Registratie en administratie

  • Opstellen van de werkmethodes en routing

  • Standaardiseren van de banqueting en partijen.

  • Mystery quest voor de beoordeling van het personeel.

 

 

Dit is een greep uit de activiteiten waar Chez José in adviseert en aanvult. 

 

 

Chez José kent de horeca, ook achter de schermen

Nieuwsgierig ?

Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Tot Snel !!